O nama

Servis Džipova i Terenaca

Mehaničke popravke, redovno održavanje i servis, kompjuterska dijagnostika, prevencije većih kvarova.

Profesionalna ugradnja kompletnog programa “offroad” opreme renomiranih svetskih proizvođaca.

Svim našim klijentima pružamo stručne savete za kupovinu delova i opreme po najpovoljnijim uslovima.

Off Road Alpina4x4 Jeep Servis – pruža sve usluge mehaničkih popravki, redovnog održavanja, kompjuterske dijagnostike, prevencije većih kvarova, podizanje performansi motora i jedinstvenu uslugu ugradnje kompletne “offroad“ opreme renomiranih svetskih proizvođaca. Uspeh u poslovanju i dugogodišnje iskustvo predstavljaju i najveću garanciju kvaliteta!

Zadovoljni Klijenti su nas Najveći Uspeh – Od otvaranja servisa pre vise od 30 godina pa do danas, poslujemo sa željom da kvalitet usluga podignemo na najveći mogući nivo. Osnovni cilj svih naših zaposlenih je zadovoljstvo svih naših klijenata, u čemu se ogleda i naš najvećci uspeh. Posetite nas i uverite se u visoku obučenost i preciznost naših servisera, kao i visoki standard i kvalitet usluga koje pružamo.

Off Road Alpina4x4 Jeep Servis se nalazi na adresi Tatarsko Brdo 36, u Novom Sadu na putu za Sremsku Kamenicu. Servis je opremljen svim najsavremenijim alatima i uređajima, a po čemu se posebno izdvajamo je visoka obučenost i stručnost naših tehničara ali i zadovoljstvo svih naših klijenata koji nam već godinama ukazuju svoje poverenje.

Tel/Fax:  +381 21 465-572             
Mob: +381 64 122-88-20

+381 64 127-50-98

E-mail: info@alpina4x4.rs
Folow us:
© 2023 Alpina4x4. All Rights Reserved.