Usluge

Jeep Servis Alpina4x4 osnovan je 1980 godine. Od 1993. specijalizovan je za popravke terenskih vozila svih kategorija, proizvođača i modela.

Od 2004. god. Alpina4x4 se nalazi u savremeno opremljenom servisu na Tatarskom Brdu u Sremskoj Kamenici.

Tim Alpina4x4 je tokom dugog niza godina učestvovao na raznim lokalnim i regionalnim takmičenjima u rally i off road kategoriji.

Višestruki smo osvajači timskih i individualnih šampionskih i vice šampionskih titula na regionalnim i nacionalnim rally i off road takmičenjima.

Off Road Modifikacije – Osnovna namena svakog terenca je vožnja po nepristupačnim delovima i putevima koji nisu dostupni za klasična putnička vozila. Za sve iskrene obožavatelje “off road” avantura, ovaj adrenalinski doživljaj podićićemo na viši nivo. Ono što naš servis izdvaja od ostalih jeep servisa na ovim prostorima, jeste profesionalna usluga “off road” modifikacije terenskih vozila svih marki i modela za vožnje po ekstremnim terenima.

Jeep Servis – Visoko stručni i obučeni serviseri, uz korišćenje odgovarajućih alata uspešno će otkloniti svaki postojeći kvar i podići performanse vozila. Pomoću najsavremenijih dijagnostičkih uređaja precizno ćemo ustanoviti svaki potencijalni problem i sanirati ga na vreme, čime ćemo sačuvati Vaš budžet i omogućiti sigurnu vožnju. Svim novim klijentima obezbeđen je besplatan pregled i stručni saveti za pravilnu vožnju i korišćenje transmisionih uređaja.

Rezervni Delovi – Svim našim klijentima pomažzemo pri izboru i kupovini rezervnih delova i dodatne “offroad” opreme za sve tipove terenskih vozila. Ukoliko želite off road gume svih dimenzija, električna vitla, roll barove, blokade diferencijala, kao i mnoge druge delove renomiranih svetskih proizvođača da nabavite po najpovoljnijim cenama i kvalitet uz garanciju, najviše će Vam koristiti naše dugogodišnje iskustvo, kontakti i pouzdani saradnici. Pozovite nas i proverite šta možemo učiniti za vašeg terenca.

© 2023 Alpina4x4. All Rights Reserved.