Servis

Najviši cilj svih naših zaposlenih, na provom mestu je zadovoljstvo dobijenom uslugom kod svakog klijenta. Zahtevi i želje su uglavnom visoki, ali su svi naši klijenti ujedno i veoma zadovoljni uslugama!

Off Road Alpina 4×4 Jeep Servis pruža sve usluge redovnog održavanja i popravki terenskih i džip vozila uz garantovani kvalitet. Uz dugogodišnje iskustvo, visoko obučene servisere specijalizovane za rad na terenskim vozilima, kao i savremene alate i svu prateću aparaturu, u mogućnosti smo da ispunimo sve zahteve naših klijenata. Džip servis Alpina4x4 se nalazi na Tatarskom Brdu u Sremskoj Kamenici, nadomak Novog Sada.

Mehaničke Popravke i Održavanje – Uz odgovarajuću aparaturu, znanje i iskustvo, u mogućnosti smo da svim našim klijentima pružimo usluge koje se odnose na popravke i redovno održavanja njihovih četvorotočkaša. Kompletan servis motora, mehanicke popravke, ultrazvučno testiranje, čišćenje benzinskih pumpi, poliranje farbe i farova, samo su neke od usluga koje pružamo.

Modifikacija i Ugradnja Dodatne Opreme renomiranih svetskih proizvođača – Pored servisa i održavanja klasičnih terenskih vozila, nudimo i jedinstvenu uslugu namenskih modifikacija i ugradnju dodatne opreme renomiranih svetskih proizvodjaca za “offroad” vožnju. Podizanje trapa, ugradnja električnih vitla, blokada diferencijala, montiranje guma svih dimenzija, setova za podizanje suspenzije, roll barova, samo su neke od usluga koje možemo uraditi za Vas.

Kompjuterska Dijagnostika – Uz korišćenje savremenih dijagnostičkih uređaja, našsi strucni serviseri ustanovice svaku postojecu nepravilnost u radu vozila, a po potrebi uraditi neophodne popravke kako bi se sprečilo izazivanje većeg kvara. U mogućnosti smo da iz svakog vozila izvučemo maksimalne performanse i smanjimo potrošnju, vodeći računa o budžetu i sigurnoj vožnji naših klijenata, na putu i “offroad” terenima.

© 2023 Alpina4x4. All Rights Reserved.